Dit is het mooiste mannen kapsel van 2020

Mannenkapsels! Op tv en social media zie je veel verschillende haarstijlen voor mannen voorbij komen. Voetballers met opgeschoren kapsels, presentatoren met halflang haar, fitness gurus met hippe mannen kapsels. Maar wat is nou het mooiste mannen kapsel van 2020? Wij zochten het voor je uit en zetten de beste mannen haartrends van 2020 voor je op een rijtje. En selecteren voor jou het nr.1 mannenkapsel van 2020!

Halflang haar man 2020

Vaak betekent langer haar ook iets meer werk. Het is daarom de kunst bij halflange herenkapsels om het haar in het juiste model te knippen en met de juiste producten in model te brengen, zodat je er met weinig moeite toch heel classy uitziet.

Mannen kapsel kort 2020

Een kort mannenkapsel is lekker makkelijk en fris! Haartrend van 2020: kort aan de zijkant, maar niet opgeschoren-kort! En wat langer bovenop. Een kort mannenkapsel is makkelijk is model te brengen met wat wax. Verdeel de wax goed over je handen (niet teveel!) en smeer het losjes door je haren. Bij een kort kapsel hoeft echt niet elk haartje perfect te zitten. Een speelse look maakt het juist leuk!

Opgeschoren mannen kapsel 2020

Je ziet het veel in de gym en op het (voetbal)veld, maar tegenwoordig kiezen ook veel mannen in de zakenwereld voor dit kapsel. En met opgeschoren bedoelen we natuurlijk niet volledig alles kort, maar de zijkant opgeschoren en van boven lang. Denk aan een opgeschoren herenkapsel met een fade, highfade, medfade, lowfade of clipper style. Met een opgeschoren mannen kapsel ben je verzekerd van een stoere, moderne en verzorgde look. Om die reden is het opgeschoren kapsel dan ook het Nr. 1 Mannen kapsel van 2020!

Mannen kapsel Nijmegen

Wil je graag advies bij het kiezen van een passend kapsel? Ons team van professionele barbers helpen jou uiteraard bij het selecteren van een stijlvol mannenkapsel. Bekijk ons instagram account voor meer inspiratie.

De mooiste haartrends voor mannen bij Barber024 Nijmegen

Looking for the right haircut? Dan ben je bij Barber024 Nijmegen aan het juiste adres! Ons team van professionele herenkappers staat dagelijks voor jou klaar. Onze kapsalon zit gevestigd aan Sint Jacobslaan 275. Direct een afspraak maken? Bel ons gerust op 024 350 37 19 . Tot ziens!

Kapper nijmegen