Herenkapsel 2020; passen deze haarstijlen bij jou?

Op tv en social media zie je bij mannen allerlei haarstijlen voorbij komen. Voetballers met opgeschoren herenkapsels, presentatoren met halflange herenkapsels, fitnessguru’s met trendy herenkapsels. Vind jij het moeilijk om een stijlvol en modern herenkapsel te kiezen? Wij zetten de trends van 2020 hieronder voor je op een rijtje!

Herenkapsel halflang 2020

Vaak betekent langer haar ook iets meer werk. Het is daarom de kunst bij halflange herenkapsels om het haar in het juiste model te knippen. Met de juiste producten breng je halflang haar in model. Op die manier zie je er met weinig moeite toch heel classy uit.

Kort herenkapsel 2020

Een kort herenkapsel is ontzettend makkelijk in model te brengen. De haartrend van 2020: kort aan de zijkant (niet opgeschoren-kort) en wat langer bovenop. Een kort herenkapsel is super easy in model te krijgen met wat wax. Verdeel de wax goed over je handen (niet teveel!) en smeer het losjes door je haren. Bij een kort herenkapsel hoeft echt niet elk haartje perfect te zitten. Een losse look maakt het juist speels!

Opgeschoren herenkapsels 2020

Een opscheer. Tegenwoordig zie je het steeds meer in de gym en op het (voetbal)veld, maar ook veel mannen in het zakenleven kiezen voor een opgeschoren herenkapsel. En met opgeschoren bedoelen we natuurlijk niet alles kort, maar de zijkant is kort en boven is het lang. Denk aan een opgeschoren herenkapsel met een highfade, medfade, lowfade of clipper style. Met een opgeschoren mannen kapsel ben je verzekerd van een stoere, trendy en verzorgde look.

Herenkapsel Nijmegen

Wil je graag advies bij het kiezen van een passend mannen kapsel? Ons team van professionele herenkappers helpen jou bij het selecteren van een modern herenkapsel. Bekijk ons instagram account voor meer inspiratie.

Modern herenkapsel bij Barber024 Nijmegen

Looking for the right haircut? Dan ben je bij Barber024 Nijmegen aan het juiste adres! Ons team van professionele kappers staat dagelijks voor jou klaar. Onze herenkapsalon zit gevestigd aan Sint Jacobslaan 275. Direct een afspraak maken? Bel ons gerust op 024 350 37 19 . Tot ziens!

Kapper nijmegen