Herenkapper Nijmegen

Wil jij een stijlvol nieuw kapsel of je baard of snor laten trimmen? Ben je op zoek naar de juiste herenkapper? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team van professionele herenkappers staat dagelijks voor jou klaar. Wij zijn jouw nr. 1 herenkapper in Nijmegen! Wil je direct een afspraak maken? Bel ons gerust op 024 350 37 19 . En kom snel langs bij onze herenkapsalon op de Sint Jacobslaan 275 Nijmegen.

Jouw Nr. 1 Herenkapper in Nijmegen

Looking for the right haircut? Onze professionele herenkappers denken graag je mee! Onze team van mannenkappers is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en haartrends op het gebied van knippen, scheren en modelleren. Denk aan een opgeschoren herenkapsel met een fade, highfade, medfade, lowfade of clipper style. Wil je graag advies bij het kiezen van een passend herenkapsel? Onze professionele herenkappers helpen jou uiteraard bij het selecteren van een stijlvol kapsel. Bekijk ons instagram account voor meer inspiratie.

Behandelingen door onze herenkapper

Bij Barber024 kan je kiezen uit diverse behandelingen voor jouw uiterlijke verzorging. Je kunt bij onze herenkapper terecht voor haar knippen, baard scheren en modelleren. Onze herenkappers zorgen voor een professionele verzorging van jouw haar en baard. Of je nu op zoek bent naar een nieuw herenkapsel of een frisse baardtrim, onze herenkappers staan voor je klaar. Liever een special treatment? Kies dan voor onze speciale behandeling inclusief knippen, baard scheren, italian hot towel shave, epileren en gezichtsbehandeling met blackmask.

Haarproducten kapper mannen

Ons team van professionele herenkappers werkt met verschillende verzorgingsproducten die ook te koop zijn in onze herenkapsalon. Met deze haarproducten blijft jouw haar en baard zacht en droogt de huid eronder niet uit. Onze producten zijn binnenkort ook verkrijgbaar in onze webshop.

Prijzen Barber024; herenkapper Nijmegen

Benieuwd naar de prijzen van onze herenkapsalon? Bekijk de homepagina voor de actuele prijzen.

Locatie & Parkeren

Onze herenkapper bevindt zich op Sint Jacobslaan 275 in Nijmegen. Er is veel gratis parkeergelegenheid rondom de herenkapsalon. Open de route in Google Maps via deze link.

Openingstijden herenkapsalon

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Bekijk onze homepagina voor de actuele openingstijden.

Direct een afspraak maken?

Maak een afspraak met een van onze herenkappers; bel 024 – 3503719 . Een afspraak inplannen is ook mogelijk via ons online bookingssysteem.

Kapper nijmegen