Barber Nijmegen

Wil je een nieuw kapsel, je baard of snor trimmen en alles in het perfecte model laten scheren? Dan ben je bij onze Barbershop aan het juiste adres! Ons team van professionele barbiers staat dagelijks voor jou klaar. Wij zijn jouw nr.1 barbier in Nijmegen. Direct een afspraak maken? Bel: 024 – 3503719 En kom snel langs bij barbershop Nijmegen.

Mannenkapsels barber Nijmegen

Looking for the right haircut? Wij denken graag met je mee! Ons team van professionele barbers is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Denk aan opgeschoren kapsels met een fade, clipper style, highfade, medfade of lowfade. Wil je graag advies? Onze professionele barbers helpen jou uiteraard bij het selecteren van een passend kapsel. Bekijk ons instagram account voor inspiratie.

Behandelingen door onze professionele barbiers

Bij Barber024 kan je kiezen uit verschillende behandelingen voor jouw uiterlijke verzorging. Je kunt bij onze barbers terecht voor knippen, baard scheren en modelleren. Onze barbiers zorgen voor een professionele verzorging van jouw haar en baard. Of je nu op zoek bent naar een nieuw mannen kapsel of een frisse baardtrim, onze barbers staan voor je klaar.
Liever een special treatment? Kies dan voor onze uitgebreide behandeling inclusief knippen, baard scheren, italian hot towel shave, epileren en gezichtsbehandeling met blackmask.

Haarproducten barbier Nijmegen

Ons team van professionele barbers werkt met verschillende verzorgingsproducten die ook te koop zijn in onze barber shop. Met deze haarproducten blijft jouw haar en baard zacht en droogt de huid eronder niet uit. Onze producten zijn binnenkort ook verkrijgbaar in onze webshop .

Prijzen barber Nijmegen

Meer weten over onze prijzen van onze barber shop? Bekijk onze homepagina voor de actuele prijzen.

Locatie & Parkeren

Onze barber shop bevindt zich op Sint Jacobslaan 275 in Nijmegen. Er is veel gratis parkeergelegenheid rondom de barber shop. Open de route in Google maps via deze link.

Openingstijden Barber024

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Bekijk onze homepagina voor de actuele openingstijden.

Direct een afspraak maken?

Maak een afspraak met een van onze barbiers; bel 024 – 3503719 . Een afspraak inplannen is ook mogelijk via ons online bookingssysteem.